Peak season



sekarang peak season bagi tempat kerja ss. banyak kerja kena buat. kena update laporan tahunan mahupun laporan suku tahunan. takda kesempatan nak blogwalking walaupun pada waktu makan.

buat entri pun sekadar mana yang sempat di taip saja. weekend ss akan blogwalking habis-habisan. terutama yang selalu berkunjung ke blog ni. jangan risau. janji ditepati. hehe

jangan lupa tinggalkan link anda. ss akan berkunjung bermula lusa malam. insyaAllah..


#ada panggilan untuk interview esok pagi. hati kata taknak. sebab belum prepare apa-apa. =( huuu

18 comments:

  1. kerja2 jugak sis. rehat jgn tgl ^^

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Selamat menyiapkan kerja..happy selalu..PEACE!!!

    ReplyDelete
  3. saya pun busy... erm...interview tu pegi jer...mana tau rezeki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. interview ss xg pun kak. sebab kerja nya sampai hari sabtu. :(

      Delete
  4. smoga allah memudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  5. perghh bz sggh ye.bila dh kje nk gi iview tmpt lain mmg ssh sbb x tw nk bg reason apa nk cuti he3...work smart,okie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu satu hal. hehe pening kepala juga nak pikir. tapi ss xp interview tu.

      Delete
  6. hehehe siapkan kerja dulu ..blogwalking boleh nanti ..kerja di utamakan

    ReplyDelete
  7. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. bz sangat ss eyh :D btw, pegi laa interview tu mana tau rezeki ss kan, Good luck eyh dear ^________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis.. interview tu ss xp. sebab kerja hari sabtu

      Delete
  9. Same with me. I also everyday busy with my school and preparation for kawad kaki competition.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) goodluck sis for your cmpetition! berdebar tu nak berkawad.hehe

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you