SEGMEN Aku Gila Buku by FF

Klik banner untuk joint


kalau diikutkan ss bukan ulat buku. tapi ss minat membaca novel, dan buku berbentuk ilmiah. perghhh! ini bukan cobaan. ini betul-betul. mula minat baca novel ni sejak belajar di UiTM. weekend akan balik ke rumah mak cik, di mana bilik tetamu penuh dengan novel-novel. jadi dikesempatan itu, ss pun baca dan baca. sampai menangis sorang-sorang. feeling punya pasai. :)

lepas mak cik berpindah, tahun 2012. ss mula beli sendiri novel. setakat ni jumlah terkumpul adalah 20 ketul novel. dan beberapa buku berbentuk motivasi dan lain. kalau ada koleksi terbaru untuk bulan tertentu sampai 3, ss belilah 3 ketul novel. 



SYARAT-SYARAT:
  1. Wajib Follow blog ni (bagi yang belum follow)
  2. Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN Aku Gila Buku by FF 
  3. Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
  4. Backlink kan ke entry ini.
  5. Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
  6. Kalau rajin... cerita la berapa RM yang korang pernah habiskan untuk beli buku. Cerita lah korang suka beli buku apa. I mean korang prefer buku bergenre apa untuk di baca. Tiap-tiap bulan korang spend berapa banyak duit untuk beli buku, tu pon kalau rajin la. Kalau tak rajin, memadailah korang buat sampai syarat ke-5 je.

TAMAT:
16 March 2013 ( 11.59 PM )




4 comments:

You can say anything but please don't hurt me. Thank you