Segmen: RM5


penutup untuk malam ni. ss joint segmen simple dari blogger Paly. jempot semua joint :)




syarat-syarat :
  1. Korang kene ade blog dan follow blog paly ni.
  2. Tajuk entri "Segmen: RM5", letak banner atas tu dan backlink ke sini
  3. Letak Blog Paly dalam bloglist korang
  4. Publish dan hantar entri korang kat komen bawah. Settle :)

Tamat: 
11hb Mac 2013 @ 11:59PM

Hadiah: 
RM5 topup untuk 2 blogger bertuah

disebabkan bloglist takda. terpaksa joint juga. hahaha mana tau tersenarai kesepuluhan pertama. :) dah buat entri baru ternampak syarat yang satu tu. pejam mata publish entri. haha

16 comments:

  1. pejam mate, terdelete entri, hehehe..

    thx sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih.. later ss bt bloglist la.. macam tak fair pula..haha

      Delete
  2. selamat bersegmen dan moga ada rezeki awak (:

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ss.Gudluck ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak :)
      terima kasih

      Delete
  4. Salam... dari segmen sama....

    http://missgigibesi.blogspot.com/2013/03/segmen-rm5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi datang.
      do visit u later :)

      Delete
  5. Semoga berjaya, Good luck, 幸運, حظا سعيدا, 행운을 빌어 요....♥

    ReplyDelete
  6. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-rm5.html

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you