SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. WAJIB Follow blog Hana and Like Fanpages. *untuk tahu update2 akan datang*
  2. Buat entry yang bertajuk " SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA ". NYATAKAN sekali follower korang sekarang dalam entry tersebut.
  3. Tag blogger lain. *tak kisah la berapa pun*
  4. Dah siap tu korang send link entry dekat KOMEN bawah ni. Shoutbox or tempat lain Hana tak layan.

PERHATIAN !
  • Sesiapa yang berjaya naikkan FOLLOWER dengan banyak selama setahun sebulan ni, akan dapat sesuatu dari Hana. (mybe sorang or 2 orang)
  • 10 orang akan dipilih berdasarkan random untuk masuk kedalam bloglist sponsor selama SEBULAN.
  • WAJIB like and follow sponsor okeh? klik SINI untuk Follow

Follower sekarang :
1636

Tamat :
tahun depan



10 comments:

  1. http://moustachemaster.blogspot.com/2013/05/segmen-upkan-follower-by-hana.html , dari segmen yg sama :) done follow awak , follow saya balik ? :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)
    http://mujahidah1998.blogspot.com/2013/06/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama =)

    http://yongatira.blogspot.com/2013/06/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama
    follow sini #1868

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    jemput follow blog zara nanti
    semoga berjaya..=D

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dik..

    dari segmen yang sama.
    done follow your blog #1869

    http://www.syuhada1981.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  7. Hye! Datang dari segmen yang sama.
    Ohsem blog! *jeles*

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama dan sudah follow.. ^^

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen sm..done follow sini.. harap dpt follow fiza juga..>.<

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  10. #1872#
    dr segmen yg sama,
    salam perkenalan:)
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/07/http4.html

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you