Simple Giveaway By Shimin



Syarat-syarat :-
  1. Follow blog saya untuk tahu perkembangan semasa *harus
  2. Copy banner diatas then backlink kan ke GA ini
  3. Harus follow dan like sponsor . Jika tidak , anda diremove dari GA kami .
  4. Letak entry GA anda dicomment ini , CBOX atau URL link blog sahaja tidak diterima
  5. Follow peserta lain , dengan cara ini juga followers anda menaik secepat mungkin

Hadiah simple adalah :-
  • Dompet Pink , badge dan penanda buku Ain Maisarah (1x pemenang)
  • Review blog + bloglist selama 1bulan (3x pemenang)
  • Review blog (5x pemenang)
  • Bloglist 2 minggu (3x pemenang)


Tamat :-
20 March 2013


12 comments:

  1. good luck :)
    salam kenal dari sy juga :) 1626


    jom join segmen, nak? ada hadiah menanti

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2013/03/segmen-lucky-march.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sys :) ok kejap lagi syieda joint ;)

      Delete
  2. slmt b'segmen..nk join jgk la..:)

    ReplyDelete
  3. wah rjnnya join good luck tau!smlm akk terjah blog sis ingat nk tag utk fd creatives rupanya sis dh join dulu he3...

    dulu ms 1st time blogging rjn join segmen n GA.tp kalau sesi tag-menge 'tag' ni ssh skt sbb ramai blogger x suka.redah jelah he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. terima kasih kak.. sy pun dlu tag2 ni takut jugak. kalau akak nak tag sy. ok je. sempat nanti sy joint :)

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you