sudah ada google+


orang sudah berkurun ada google+ ni. ss baru hari ni buat. jakun betul ss ni. tertinggal kapal terbang sungguh. janji ada google+ pun oklah. kan?

google+ ni macam facebook versi baru. ada chat, ada komen, ada status update, add friend dan banyak lagi. lepas ni mukabuku kenalah buat sesuatu agar pengguna tidak lari. ss sendiri sudah jarang online mukabuku berbanding twitter, dan blogspot. instagram tu tak layan sebab kurang bab-bab bergambar ni. =)



ni bukan apa, cek nak habaq mai ni. cek dah letak widget google+ dalam blog cek. lepaih ni hampa boleh la kenai-kenai dengan cek. tu diaaa awat mai cakap loghat Utaqa tetiba ni? pening-pening..

semua widget-widget di atas, ss baru saja buat. awal tahun ni. antara sebabnya adalah peribadi. :) ngada! marilah ramaikan follower ss. terima kasih. 


14 comments:

  1. done adding you to G+ circles adik... ^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih yaya.. ss add yaya juga lah. :)

      Delete
  3. kak fahz dah add ss.lepaih nie ramai la follower kat google+ ss na. :)

    ReplyDelete
  4. done polow dan add google+ jugak!

    ReplyDelete
  5. boleh ajar tak macam mana nak bagi center google+ tu?n macam mana nak buat google+ jadi cam awak,ada kotak gitu~saya pun baru arini nak buat.hahaha..ketinggalan jugak.nanti bagitau kat shoutbox ye or komen di entri caranya :) thanks!

    ReplyDelete
  6. Saya pun ada google+, tapi tak tahu apa kegunaaannya. Teruk kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. sama la sis. xpa kita mula dari bawah. heee

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you