tiada lagi blogwalking






nampaknya mulai hari ini hingga awal bulan April ss terpaksa buat mahupun post entri di office. ini disebabkan oleh wifi P1 ss sudah terlebih Usage Quota. sedih!

25GB telah habis walaupun baru setengah bulan. kalau sekadar blogging, berfacebook, bertwitter pun boleh habis sampai 25GB. agaknya Abg Ben Ashaari macam mana la dia berblogging. mustahil! setiap bulan kena top up RM30 untuk tambahan 4GB. tapi STILL tak cukup. tak faham betul. 

maka, blogwalking hanya akan dilakukan awal bulan depan. hukhuk. sedihnya! 

#balik kerja pasti akan jadi macam kucing di atas. boring. mati akal sebab tak boleh berblogging. T.T


16 comments:

  1. P1 kt tempat SS elok erh??
    Incik B pakai strmeyx sbb P1 mcm cekik darah sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah laju kak, cuma menjadi masalah ada orang curi wifi. :(

      Delete
  2. YY faham perasaan itu . Bila line tenet ada masalah, apa pun x jd. Rasa macam Blogger pencen dah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. post entry, approved komen. rasa macam tak da makna sebagai sorang blogger :(

      Delete
  3. Ohh... cam tu lak ye.. kesian... hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu,,berukband ku masih lajuuuuuu,,jgn jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaaa..jeles nya.. nak curi berukbans cik mun la.. hehehe

      Delete
  5. assalamualaikum ... broadband saya pun dah habis kuota ... saya guna mobile internet , apply RM 18 utk seminggu dapat 3G , pastu pi keluarkan sim kad phone n masukkan kat broadband ... yes settel beb

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bestnya.. :) ss xreti bab gitu :(

      Delete
  6. http://thegoldensentinel.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html..anda sudah tertag oleh saya..join ye..

    ReplyDelete
  7. Kalau BW memang akan habis quota, aida pun selalu awal bulan berikutnya quota abis makanya kena update entry sajalah BW tak dapat. hehe. Sabar jela kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar je la.. bw je leh habis quota.. :(

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you