tv untuk ABPBH



dua tiga hari lepas ss ada suarakan pendapat nak beli tv. atas ihsan en.tunang mencari tv untuk ss di Mudah. akhirnya malam tadi ss dan en.tunang dapat juga tv secondhand baru

alhamdulillah, tv tu masih dalam keadaan baik. buat orang bujang macam ss ni. adalah lebih elok beli secondhand dulu. nak beli baru macam tak berbaloi, sebabnya ss bukan selalu tengok tv

tapi dalam waktu yang sama, tak sabar nak tengok ABPBH 7 April 2013 nanti. sebab tu nak beli tv baru! hehe 

en. tunang diperlukan sebab dia nak kena angkat tv tu naik tingkat5 rumah sewa ss. mau semput kalau ss angkat. eh! bukan setakat semput. baru angkat, dah terpengsan! berat!

#lcd, led tak mampu lagi nak beli. :p


16 comments:

  1. hee , betul tu , beli ikut badjet dulu.
    btw , nak tahu cara dapatkan kesihatan dengan lebih baik ?
    baca sini ,
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/buang-toksin-dari-badan-anda-untuk.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. dah tengok sis. tapi wifi selalu kena curi. hukhuk

      Delete
  3. yeaii...dah ade tv...
    bile nk ajak kite g umh syida? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..nanti jempot la datang :) hee

      Delete
  4. demi tunang tersayang , ku lakukan jua ... brapa byk air dia dah minum ... habis tenaga sampai kat depan pintu tuh ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sampai depan pintu, dia cakap lutut dia menggeletar. kahkah.. :D kesian dia..hehe

      Delete
  5. demi yang tersayang sanngup ku daki tingkat 5 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..sampai terketar lutut dia.. hihi

      Delete
  6. tv 2nd hand pun ok,janji boleh guna..lcd,led tu nanti2 lah dulu.blnje ikut kemampuan is much better..baeknya en tunang dia..untunglah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik sebab dia kena angkat je kak. bukan dia kluar duit. hehe kalau dia kluar duit, alamatnya tv tu dalam mimpi saja.hahaha

      Delete
  7. Okeylah tu kak beli second hand punya, jimat sikit, duit lain tu boleh simpan untuk tabung haji kot hehehe.

    ReplyDelete
  8. wahhh tv baruuuu boleh lah nengok drama mak dara malam ni berjudul OPERASI D6 di rtm2 pkl 9 mlm nnt ya.. hehehe sempat lagi mak promote wahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu tak sempat tengok MD. tak pe next week ss tengok :)

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you