yaya craft giveaway



syarat-syaratnya :
  1. follow blog yaya..
  2. like celoteh cik yaya dan yaya craft
  3. then klik fit and strong dan yang hebat boleh kecundang
  4. letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"
  5. tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu)
  6. tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.
  7. penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.


tag :



18 comments:

  1. Replies
    1. alaaaaa... hahaha ok takpe la. nak tag juga :p

      Delete
  2. dr GA sama,jemput singgah blog sy!!
    http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini. i will :)

      Delete
  3. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. dari GA sama , done follow sini , do hit me back kayy . tenggggs ! salam ukhuwahh ^^
    http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis..
      later i will follow u back :)

      Delete
  5. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. HI there,
    dari GA sma :)
    do follow and visit my blog!
    http://dinahumblelady.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari GA yang sama *1806

    http://mekiraie.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Hye, kite balas kunjungan, re-follow ya!! :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you