Balik kampung


Balik kampung

malam ni ss akan pulang ke kampung. sudah lama rasanya tidak pulang ke kampung. sempena ada sempena pulak PRU yang bakal berlangsung, ss ambil cuti selama 6 hari.

kalau nak update blog tu. jawabnya memang takkan la. hahaha disebabkan masalah internet sedunia. >.< line takda nok!

harap-harap blog dapat duduk diam sepanjang ss di kampung nanti. tolong tengok-tengokkan blog ss nanti ya? :) terima kasih >.< macam wasiat pulok.

kepada yang balik ke kampung halaman sempena PRU nanti. semoga selamat pergi dan balik ye? jaga diri :)


8 comments:

  1. balik kampung ~! selamat pergi dan balik., :)

    ReplyDelete
  2. amboi... dasyat nyer PRU13 ni yer. sampai ada orang ambik cuti 6 hari you... cayalah.

    akak ni kalau balik kampung pun still ada tenet kat umah Mertua tu. tapi tak pernah ada masa nak layan blog. layan mertua dan ipar duai tu lagi besttttttttttttttt

    ReplyDelete
  3. selamat pergi dan selamat balik...nanti follow entry pengumuman pemenang untuk hari ni kalau boleh... *_^ wink...

    ReplyDelete
  4. selamat pulang ke kg & selamat bercuti..

    ReplyDelete
  5. hihi lame tak singgah sini . nanti akak update blog manyak manyakkk bagi dina terjah satu-satu . hehe . *padahal banyak lagi entri terlepas* .

    #selamat pergi & selamat balik ye kak :D

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA SINI ADA G.A TERBESAR MEI, HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #113
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you