G.I JOE


 

seronok juga dapat tengok G.I JOE ni. pada mulanya ss rancang untuk tengok wayang pada hari Ahad. namun atas sebab tiket habis. terpaksalah tunda hingga hari kemarin. iaitu malam Rabu. agak ketinggalan untuk update entri ni, tapi tetap nak update juga. :p hee

kepada yang belum menonton cerita G.I JOE ni. silalah ke pawagam-pawagam berhampiran. tidak pun langganlah dalam Astro. Astro apa tak pasti pula. Astro First kot. bantai saja boleh tengok sampai pengsan. sambil guling-guling atas sofa dalam rumah.

mesej dalam cerita ni yang ss dapat kutip adalah, semangat berkumpulan dan kekeluargaan

dalam cerita ni, si Cobra berjaya lepaskan diri. berkemungkinan akan datang G.I JOE episod baru nanti.


20 comments:

  1. best ke? belum berkesempatan nak g tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best bagi ss yang tak pernah tengok G.I JOE sebelum ni. tapi kawan office cakap tak se'best' episod sebelum ni. hihi

      Delete
  2. Replies
    1. dapat tengok sebulan skali ja kak..hahaha

      Delete
  3. dina tak pernah langsung tengok movie kat wayang. Tak pernah dapat! Abang dgan kakak je pergi. sebab dulu masih dibawah umur hehehe.

    #citer omputeh memang syok.. adventureee kan kannnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe xpa, skrg leh tengok dkt Astro ja sis. jimat sikit tengok dekat rumah :)

      Delete
  4. org kate berbaloi tgk cite ni..last week nak tgk..tk bestnye seat depan je kosong...sedih btol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ahad tu tinggal seat depan saja. jadi ss book untuk hari rabu terus. hehe

      Delete
  5. akak xpernah tgk wayang,..cam best jer citer tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best akak.. ss suka cite mcam ni. hehehe

      Delete
  6. cik akak tak pernah lagi tengok citer nie dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom tengok cik akak.. best. jom! hehe

      Delete
  7. jelesnya da tgk dulu!!!!!!!!!!
    huuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  8. yg dulu mmg best..tp yg baru ni lom tgk lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni kwan cakap kureng sikit compare yang dulu. tapi ss yang baru nengok ni, rasa best sgt. hehehe

      Delete
  9. Ala takde masa nak tengok wayang la.. best ke?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hujung minggu ni leh tengok. tapi tiket kene beli awal sis. sebab ramai org sangat. hihi

      Delete
  10. suke org review filem, nnt nk tgk sng sbb dh ade testimoni kata bes hihi

    ReplyDelete
  11. best cerita nie ..serius ...sebb jalan cerita dia lebih ringan :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you