Berdebar-debar

Berdebar-debar

tinggal 20 hari lagi sebelum di ijab kabul. di dalam hati, hanya Allah yang tahu macam mana perasaan ss. berdebar, takut, sedih, gembira semua ada. sesiapa yang sudah berumah tangga mesti tau macam mana perasaan ss pada waktu ni. susah betul nak terangkan.

tidur tak lena, mandi tak basah, makan lalu. hahaha harap-harap janganlah berat badan naik lepas raya ni. kalau tidak, pengsan nak diet dalam masa seminggu lepas raya. >.< 

blog ni update tentang hal kahwin sajalah buat masa sekarang. masa cepat berlalu pergi. sedar tak sedar sudah hampir sebulan ss tidak sibukkan diri dengan blog. lepas ni entah macam mana keadaan blog ni. hohoho

nak update blog di office, waktu-waktu tertentu saja dapat update blog. curi-curi pulak tu. bila ada peluang, idea sudah ke laut pacific. last-last tak ber'update'.

#jemput datang ke majlis ss 10 Syawal nanti ye? :) 

6 comments:

  1. Dup dap dup dap.. hehe. Apa2 pun kak semoga semuanya berjalan lancar.. :)

    ReplyDelete
  2. Waahh.. bestnya.. congrats ya.. nak datang tp xtau kat mana.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput datang. nanti ada orang jemput di tol alor setar, kena inform awal kalau sis nak datang. ss berbesar hati mnjemput :)

      Delete
  3. counting the day yer ka...relaks2 tau..kena banyak rehat..dan jaga kesihatan..i think..:)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you