Skip to main content

Giveaway Rekaan Sendiri By Eymasu



Klik banner untuk sertai

Syarat2 wajib
  1. Menetap di Malaysia
  2. Buat entry tajuk di atas 'Giveaway Rekaan Sendiri By Eymasu'
  3. Copy banner simple kat atas dan backlinkkan ke entry ini.
  4. Letakkan Link Entry di Kotak Comment tempat lain saya tak nak
  5. Klik Iklan gambar di bawah wajib..clear cache and cookies dulu tak reti lihat di SINI (saya pinjam dari Aireen..hehe..^_^) *jujur dan tunggu loading sampai habis ok


Follow Blog

Like Page
lihat page penganjur :)

Hadiah
Top referrel
  • 1 set bantal couple rekaan sendiri
  • 10 biji brooch rekaan sendiri

Random
  • keychain nama 2 pemenang -Alyaa
  • Shiseido Black Mask 2 pemenang-Cik Hawa
  • review blog untuk 3 pemenang-Arrien
  • 3 brooch 3 pemenang-Najihah
  • Brooch 2 pemenang -Nur Izzatie
  • Edit blog 2 pemenang-Nur Izzatie
  • kad raya seorang-Nur Izzatie
  • 3 header 3 pemenang-Nasya
  • 2 edit blog 2 pemenang-Nasya
  • 2 brooch 2 pemenang-Syeeda
  • 15 bloglist 15 pemenang-Areena
  • 3 org pemenang buku nota kecik -areena

special hadiah 
*50 orang peserta awal dapat free brooch rekaan sendiri 1 biji

Tamat 
31 Ogos 2013

Comments

  1. done follow . jemput2 eh . salam ramadhan :)

    1.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-by-nurrul-ellani.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/simple-segment-by-fatin-diana.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-kumpul-duit-raya.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-aidilfitri.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-kad-raya-by-diyanahani.html

    9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

    10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

    12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

    13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/nasha-first-giveaway.html

    14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

    15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    16.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah pemenang dalam tersenarai 50 peserta..sila hantar detail dekat sini:-https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft?ref=hl

    perlukan:

    Nama:
    Almat:
    Peserta :
    Link :
    contoh rekaan boleh tgok d google:

    awak boleh bw peserta yg lain2 d sini->http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu_28.html

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…