Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

No Feedback, No Reply, Sorry for inconvenience caused

selamat berbuka puasa!
dalam entri lepas berkenaan Isi Borang Nikah Lelaki Selangor Online, shu dapat banyak soalan dan ada antaranya shu tak dan nak jawab. maaf beribu kali maaf sebab shu jarang online. bila ada masa dan kesempatan check, kebanyakkan dah berlalu.
entri bertarikh 5 Julai 2013, sudah 4 tahun berlalu. kemungkinan banyak yang sudah lain. shu tak dapat jawab dengan tepat. kalau sama, alhamdulillah.
sekian.

Nasi beriyani untuk awak

Alhamdulillah

selesai masak untuk juadah berbuka petang ni, masakan ala kampung dari shu untuk seisi keluarga. 3 ketul manusia saja dalam rumah. jadi menunya tak terlalu berat

Nasi beriyani, Gulai ikan sawah, karipap, dan air teh O panas.

cukup untuk kami bertiga. kalau sorang tak makan makanan laut, shu buat extra masakan lain. agar tak da yang sentap. kehkeh.

Jangan membazir di bulan Ramadhan sentiasa berjimat cermat.

Alisya 2.4 tahun

Alhamdulillah..
sambil bercuti di rumah, sambil jaga anak. seronok dapat tengok anak membesar depan mata sendiri. pelabagai keletah dia dapat kita tengok.
anak sudah 2 tahun 4 bulan. dia punya bercakap tak larat shu melayan. sebabnya setiap masa bercakap dan setiap masa bertanya itu ini. paling seronok bila dia nak cakap sesuatu, tapi tau pasti nak cakap apa. last last blur macam tu saja. hehe
dapat tengok didi & friends, thomas, upin & ipin, super wings semua tu. settle la tak kacau ibu dia dah. yang seronok nya setiap masa nak tengok cerita kanak kanak tu.
perempuan kalau bercakap tau je lah, kepohnya semacam saja. siap body language. alhamdulillah sorang pun rasa macam dah 3 orang. bahaha
blogger semua. hope shu sempat bw malam ni.

Natuwrel : Set Skincare, Bodycare & Haircare

Assamualaikum..
berkali-kali cuba masuk blog tapi masih kehabisan idea. last-last closed sambung main dengan anak. akhirnya blog terbiar berbulan-bulan sampai bertahun-tahun. sejak ada anak ni tak sempat langsung nak jengah blog. 
tadi bw, kebanyakkan last update pun 3 bulan lepas. sangat merindui kalian semua. tinggalkan link blog korang, nanti shu akan bw.
shu nak ajak korang yang berminat untuk mencuba set skincare, bodycare & haircare dari team Natuwrel. produk ini berasaskan bahan semulajadi sangat mesra solat. dan yang penting kelulusan KKM.

set skincare Tomato Clear Skin (TCS) - mencuci Corrector Cream Oil (CCO) - krim merawat Miracle Rice (MR) - krim sunblock
set bodycare Scar Solution Body Bar (SSBB) - mencuci Calendula Skin Juice (CSJ) - serum
set haircare Papaya Perfect Hair (PPH) - 2in1 syampoo dan conditional

boleh whatsapp untuk details 017-739 7596