Day 13 – What kind of person attracts you?

by - April 16, 2018


What kind of person attracts you? | selalu yang buat shu tertarik nak mengenali perempuan lah berbanding lelaki. kalau masa bujang pun shu kurang berminat nak tahu hal kaum lelaki ni. melainkan memang kawan rapat, rajin membawang jugak.

perempuan,shu tertarik nak berborak dengan orang tu, bila nampak dia macam open, boleh berborak. pastu masuk air. kalau yang masam mencuka tu tak kisah, asalkan bila kita tanya sikit, jawabnya beribu. lama-lama cuka tu jadi manis lah kan. tapi kalau tanya dua patah, jawab nya sepatah, ok lah boleh gerak dulu paper rojer.

kalau lelaki pulak, shu rasa better shu diamkan diri hanya senyum. hahaha

You May Also Like

9 comments

  1. actually best jugak sembang dengan lelaki sebab diorang sembang dari perspektif yang lain tapi tak syok sangat lah sebab sesi membawang diorang tak best :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. membawang diorg bab moto, spare part kereta. haha kekadang masuk air jugak diorang lelaki ni. hahaha

      Delete
  2. hahahaha sama lah kita kak shu. bila soal then jawab sepatah tu rasa break the mood nak teruskan perbualan hehehe.

    ReplyDelete
  3. Macam kak PC kenal dulu....ok on....tak ok biasa-biasa je atau diam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. serba salah sebenarnya nak borak kalau orang tu pendiam kak. haha

      Delete
  4. Hahaha lebih selesa kan dgn perempuan berbanding lelaki. Haha. lelagi kalau geng perempuan tu blh 'in' dengan kita hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul. kalau yang ok tu, gelak ketawa tak hingat dunia dah. hahaha

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you